Arbuz pięknie podany
DrukujPrzede wszystkim elegancko podajemy arbuza pozbawionego pestek. Chyba, że są elementem dekoracji. Możemy dobrze schłodzonego arbuza pokroić w kostkę i podać w szklaneczkach. Możemy też wykorzystać metalowe foremki do pierników i wyciąć nimi z plastrów arbuza ozdobne wzory.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...