Smak prawdziwego barszczu na buraczanym zakwasie jest nie do podrobienia!
Przepisy na potrawy wigilijne - Boże Narodzenie
-
-
Karp po żydowsku faszerowany chałką
Niezwykłe danie, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Czas przygotowania 4 godz. Trudność Porcja dla Składników 20 -
-
-
-
-
-
Świąteczna kapusta z grochem
Czas przygotowania 1 godz. 10 min. Trudność Porcja dla Składników 9 -
Świąteczny karp smażony na klarowanym...
Czas przygotowania 30 min. Trudność Porcja dla Składników 6 -
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Zapraszamy na nasz fanpage
- 2. Kartacze
- 3. Ciasto na naleśniki
- 4. Podział tuszy wołowej
- 5. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 6. Ciasto na pizzę
- 7. Świąteczny bigos staropolski
- 8. Makaron z cukinią i pieczarkami
- 9. Jedyny w Polsce venenciador
- 10. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
-
Dla wielbicieli makaronu zakup takiej maszynki to z pewnością opłacalna inwestycja.
-
Na pytanie po co komu wirówka do suszenia sałaty odpowiedź jest prosta – żeby mieć smaczną sałatę.
-
Pomysł wydaje się tak prosty, że aż dziw, że nikt na to nie wpadł wcześniej. Cudownie rzeźbiony w...
-
Choć arbuz dzięki zawartości cytruliny działa jak viagra, w dawnej Polsce był stosowany do studze...
-
Sok z arbuza nie tylko gasi pragnienie w upalny dzień, nie tylko zaskakuje smakiem (nieco innym i...