Wołowina potraktowana z należytą starannością odwdzięczy się głębokim aromatem i wspaniałym smakiem.
Przepisy
-
Pasztet z kaczki z sosem karminowym
Czas przygotowania 6 godz. Trudność Porcja dla Składników 24 -
-
-
-
-
Coq au vin w burgundzie
Czas przygotowania 1 godz. 30 min. Trudność Porcja dla Składników 12 -
-
Kurczak w cieście z białej soli
Czas przygotowania 3 godz. Trudność Porcja dla Składników 14 -
Sernik wielkanocny
Tradycyjny i sprawdzony przepis na ciasto, którego nie może zabraknąć na stole!
Czas przygotowania 2 godz. Trudność Porcja dla Składników 16 -
Pasztet domowy
Oto pasztet wielkanocny dla niezaawansowanych kucharzy Przepis Magdy Gessler z filmem instruktażowym.
Czas przygotowania 6 godz. Trudność Porcja dla Składników 13
Najpopularniejsze wpisy
-
Dla wielbicieli makaronu zakup takiej maszynki to z pewnością opłacalna inwestycja.
-
Na pytanie po co komu wirówka do suszenia sałaty odpowiedź jest prosta – żeby mieć smaczną sałatę.
-
Pomysł wydaje się tak prosty, że aż dziw, że nikt na to nie wpadł wcześniej. Cudownie rzeźbiony w...
-
Choć arbuz dzięki zawartości cytruliny działa jak viagra, w dawnej Polsce był stosowany do studze...
-
Sok z arbuza nie tylko gasi pragnienie w upalny dzień, nie tylko zaskakuje smakiem (nieco innym i...