- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
chrzan tarty | 2 łyżki |
galaretka porzeczkowa | 4 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
czerwone wytrawne wino | 3 łyżki |
sok z jednej pomarańczy | |
skórka otarta z jednej pomarańczy | |
Idealny do pasztetów ale i do innych wędlin smakuje znakomicie.
Wszystkie składniki wymieszać.
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Ciasto na naleśniki
- 2. Jak gotować ryż na sypko
- 3. Makaron z cukinią i pieczarkami
- 4. Biały chłodnik z Podlasia
- 5. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 6. Podział tuszy wołowej
- 7. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 8. Ciasto na pizzę
- 9. Jak gotować młode ziemniaczki?
- 10. Makaron z boczkiem, szpinakiem i śmietaną
Wydarzenia
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Kilkanaście dni temu, na nocnej street foodowej mapie Warszawy, w centrum miasta, pojawił się Gas...
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...