Owoce i warzywa dokładnie umyć i pokroić na kawałki. Wcześniej, grejpfruta obrać ze skórki, zaś jabłko wydrążyć. Wszystkie składniki umieścić w blenderze i zmiksować tak, aby powstała jednolita masa.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
limonka | 1 szt |
biały grejpfrut | 1 szt |
koperek | pęczek |
zielone jabłko | 1 szt |
kapusta | 5 liści |
szpinak | garść |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...