- Czas 3 min.
- Trudność
- Porcja dla
jogurt naturalny | 200 g |
miód płynny | 1 łyżka |
orzechy włoskie | garść |
suszone lub świeże owoce | |
Najlepsze są najprostsze pomysły. Jogurt z miodem to popularne śniadanie w krajach śródziemnomorskich ale smakuje także w Polsce.
Przełożyć jogurt do miseczki posypać orzechami i ewentualnie owocami i polać miodem. Jeśli miód, który mamy skrystalizował wystarczy słoik z miodem wstawić do naczynia wypełnionego ciepłą wodą a odzyska płynną postać.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...