- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
Szpinak młody | szklanka |
banan dojrzały | 1 |
limonka | 1 |
miód | łyżeczka |
Woda mineralna | ok. 1/2 szklanki |
Zdrowa alternatywa dla śniadania. Idealna na wiosenny detoks. Trzeba tylko pamiętać, żeby szpinak pochodził z uprawy ekologicznej
Szpinak umyć, banana i limonkę obrać i pokroić. Zmiksować wszystko z miodem, dolewając wodę. Im dolejesz więcej wody tym koktajl będzie rzadszy. Wypić zaraz po zmiksowaniu.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...