Jabłka i gęsina - konkurs

Drukuj
zdj. shutterstock
Organizatorzy festiwalu Czas na Gęsinę, który odbędzie się 10-11 listopada w Przysieku koło Torunia zapraszają do wzięcia udziału w konkursie na przepisy z użyciem mięsa z gęsi i polskich jabłek.

W konkursie mogą wziąć udział profesjonalni kucharze, szefowie kuchni, ale i amatorzy, pasjonaci gotowania. Czas na Gęsinę czeka na przepisy na dania główne, przystawki i zupy z wykorzystaniem jabłek: świeżych, przetworzonych, soków jabłkowych, jabłecznika (cydru) i mięsa z gęsi. Przepisy należy przysłać do 30 listopada 2014 roku na adres kontakt@czasnagesine.pl.
Szczegóły znajdziecie tu: http://czasnagesine.pl/pages/31/gesinowe-konkursy

Czas na Gęsinę ufundował też 10 voucherów do restauracji w całej Polsce serwujących potrawy z gęsi, dla pierwszych 10 osób, które zamieszczą przepis na potrawę z gęsi na naszym portalu: Smakizycia.pl