Gastronomia mobilna...
Drukuj
...czyli na przykład wózek, w którym sprzedaje się hamburgery? Fantastyczny pomysł. Jedzenie pojawia się tam, gdzie są ludzie, którzy je kupią. Odpowiada na ich potrzeby. Zresztą najważniejsze jest to, żeby jedzenie było dobre i świeże, a nie to, gdzie się je sprzedaje.
Magda Gessler
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Wafle gdańskie
- 4. Ciasto na naleśniki
- 5. Gruszka z szynką parmeńską
- 6. Dzyndzałki z hreczką, czyli pierogi z kaszą gry...
- 7. Kuchnia Polska oczami Mike Colameco
- 8. Pierogi ze szczupaka
- 9. Ciasto na pizzę
- 10. Otwieranie ostryg krok po kroku
Przepisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała