Gastronomia mobilna...
Drukuj
...czyli na przykład wózek, w którym sprzedaje się hamburgery? Fantastyczny pomysł. Jedzenie pojawia się tam, gdzie są ludzie, którzy je kupią. Odpowiada na ich potrzeby. Zresztą najważniejsze jest to, żeby jedzenie było dobre i świeże, a nie to, gdzie się je sprzedaje.
Magda Gessler
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Ciasto na naleśniki
- 2. Makaron z cukinią i pieczarkami
- 3. Jak gotować ryż na sypko
- 4. Podział tuszy wołowej
- 5. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 6. Ciasto na pizzę
- 7. Makaron z boczkiem, szpinakiem i śmietaną
- 8. Placki ziemniaczane
- 9. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 10. Policzki wołowe
Przepisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała