Bagietkę pokroić na kawałki o szerokości 3-4 cm. Wstawić do zapieczenia na kilka minut do piekarnika. W tym czasie miękkie masło połączyć z rozdrobnionym drobno czosnkiem oraz posiekaną pietruszką. Gorące kawałki bagietki smarować masłem i spożywać jeszcze ciepłe.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
bagietka | 1 szt |
masło min82 tłuszczu | 1 kostka |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | pęczek |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...