Roszponkę dokładnie umyć i rozsypać na talerze. Paprykę umyć i pokroić w kostkę według preferencji. Ser pokroić w nieregularne kawałki. Wszystko doprawić do smaku i polać oliwą z oliwek.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
roszponka | 1 opakowanie |
papryka | 1 szt |
ser camembert | 1 szt |
oliwa z oliwek | 4 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...