Warzywa dokładnie umyć. Na liściach sałaty wrzucić pokrojonego ogórka, pomidory oraz ser feta. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem oraz polać oliwą z oliwek.
- Czas 30 min.
- Trudność
- Porcja dla
sałata karbowana | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
ogórek szklarniowy | 1 szt |
ser feta | 200 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
oliwa z oliwek | kilka łyżek |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...