Ryż ugotować na półtwardo. Kukurydzę odcedzić. Ananasa pokroić na drobne kawałki. Dodać tuńczyka. Składniki połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sałatkę można przyozdobić dowolnymi świeżymi ziołami.
- Czas 30 min.
- Trudność
- Porcja dla
kukurydza | puszka |
ryż | 1 torebka |
tuńczyk w sosie własnym | puszka |
jogurt naturalny | 90 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
ananas | 2 plasterki |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...