Sałaty dokładnie myjemy i układamy na oddzielnych talerzach. Ogórka dokładnie myjemy i kroimy w plasterki. Awokado obieramy ze skórki, wyjmujemy pestkę i kroimy również w plasterki. Kawałki awokado oraz ogórka dokładamy do porcji sałat. Wszystko polewamy sosem balsamicznym według uznania.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
mix sałat | 1 paczka |
ogórek szklarniowy | 1 sztuka |
awokado | 1 sztuka |
sos balsamiczny | 4 łyżki |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...