Liczba tych, którzy na widok zielonych warzyw na talerzu cedzą z pogardą „to takie jedzenie dla królika” spada w szybkim tempie. Zielone jest w modzie. Do tego stopnia, że wracają na nasze stoły zapomniane, zielone zupy.
Inspiracje
-
Ciasteczka na wysokim obcasie
Niezależnie od tego, co sądzimy o ich smaku nie można odmówić amerykańskim ciasteczkom oszałamiającego wyglądu. Oto ciasteczka na wysokich obcasach.
-
Czosnek niedźwiedzi
Ma aromat czosnku, jest bardzo zdrowy i nie pozostawia w ustach niemiłego zapachu. Czosnek niedźwiedzi podbija nasze stoły.
-
Wiosenny chleb z serem
Gdy po zimie chce się nam zielonego szczególnie miłe sercu będą kolorowe kanapki.
-
Musowy e-book do pobrania
I wcale nie chodzi o jakikolwiek przymus, tylko o 21 znakomitych przepisów na dania z użyciem owocowych musów. Żeby ściągnąć „musowy” e-book na swój komputer wystarczy zarejestrować się na naszej stronie.
-
Myszy na wypasie
Szczypiorek długi i zielony, rzodkiewki różowe, czerwone pomidory, czarne oliwki, żółte jajka… Nie tylko dzieci patrzą uważnie na kolory jedzenia. Dorosłym też się oczy śmieją do tych myszy, biedronek i motyli na talerzu.
-
Czekolada z naszej spiżarni
Nasza pasta czekoladowo orzechowa jest genialna nie tylko w Światowy Dzień Czekolady.
-
Dlaczego droższa kawa jest lepsza
Jeśli nie chcemy aby czekoladę, którą jedzą nasze dzieci produkowały dzieci, które nawet nie znają jej smaku a ubrania, które nosimy były szyte przez 10-letnie dziewczynki w fabrykach zagrożonych katastrofą budowlaną powinniśmy popierać Fair Trade...
-
Gramy w zielone
Jeżeli lubisz zdrowe koktajle i soki warzywno-owocowe a chcesz być „cool i trendy”, pamiętaj że w tym roku twój sok, koktajl lub smoothie muszą być zielone!
-
Nowy e-book idealny na przednówku!
Wczesną wiosną ciężko o świeże owoce. Ale znaleźliśmy w sklepach musy owocowe przygotowywane ze świeżych owoców zbieranych w porze dojrzewania. Dlatego stworzyliśmy dla Was e-book z przepisami na potrawy z musami owocowymi. Żeby go ściągnąć na sw...
Najpopularniejsze wpisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała
-
Smak śliwkowych powideł zależy głównie od gatunku użytych śliwek.
-
Podobno przeciwieństwa się przyciągają. Z drugiej strony jednak „żuk na żonę żuka szuka”.
-
Starożytni Rzymianie smażyli ją w miodzie, wcześniej na potęgę uprawiali Grecy, istnieje nawet pr...